2013 m. birželio 7 d., penktadienis

Kaip žaisti Minecraft demo versiją?

Kaip žaisti Minecraft demo versiją?

Šiame straipsnyje mokysime jus žaisti Minecraft demo versiją. Tai yra pilnai veikianti nemokama Minecraft versija, kurią galite žaisti jei dar nenusprendėte pirkti žaidimo. Yra tik vienas kabliukas - viename pasaulyje galėsite žaisti tik penkias Minecraft dienas (apie valandą ir keturiasdešimt minučių), tačiau visais kitais aspektais ši versija atitinka mokamą.

Norėdami žaisti pirmiausia turite susikurti Mojang paskyrą (į ją įeina Minecraft, Cobalt, ir neseniai išėjusio Scrolls paskyros, arba accountai).


Savo naršyklėje apsilankykite adresu minecraft.net. Puslapio viršuje rasite nuorodą "Register".

Atsivers Mojang paskyros kūrimo puslapis, jame atsakykite į visus langelius (jums bus reikalingas el. pašto adresas). Į saugumo klausimus atsakykite ne atmestinai, jie bus reikalingi jei prarasite savo slaptažodį.


Viską užpildžius ir paspaudus "register" pasitikrinkite savo el. pašto adresą. Jame rasite laišką su nuoroda, leidžiančia patvirtinti registraciją.


Paspaudę minėtą nuorodą galite grįžti į minecraft.net. Paspauskite "Log In" ir įveskite savo paskyros duomenis (el. paštą ir slaptažodį). Niekada neišduokite savo slaptažodžio kitose svetainėse (patikimos svetainės yra minecraft.net ir mojang.com). Nepasitikėkite svetainėmis kurios siūlo nemokamus "gift codes", beveik visais atvejais jos yra apgavystės.


Norėdami žaisti demo atsisiųskite naująjį paleidėją spausdami Download Now ir susirasdami nuorodą į savo versiją (instrukcijos čia). Ten prisijunkite savo duomenimis ir jums bus pasiūlyta žaisti demo režime.

Jeigu paleidėjas neveikia turite susidiegti Java. Tai galite padaryti šiuo adresu: http://java.com/en/download/index.jsp 
Sekite instrukcijas puslapyje, pasibaigus diegimui bandykite dar kartą.



Paspaudus play žaidimas turėtų pasikrauti.
Ekrano apačioje spauskite gaublio mygtuką ir sąraše susiraskite lietuvių kalbą.

Gero žaidimo :) 



1 komentaras: