2013 m. liepos 1 d., pirmadienis

Kas yra Minecraft?

Minecraft - tai žaidimas, kuriame tik jūs kuriate pasaulį tokį, kokį norite. Galite susikurti savo tikslus, nes pats žaidimas neturi jokio konkretaus tikslo. Žaidimas tuo ir unikalus - jį galite keisti kaip tik norite, nes jis sukurtas iš blokų, kuriuos (beveik visus), galima paimti ir padėti, todėl vieninteliai limitai šiame žaidime lieka tik jūsų vaizduotės ir kantrybės ištekliai.

Minecraft galima vadinti tiek kūrybiniu, tiek išgyvenimo žaidimu. Galite pasirinkti režimą, skirtą statymui su nesibaigiančiais resursais arba pradėti pasaulį neturint nieko, pamažu renkant resursus ir bandant apsisaugoti nuo įvairių tamsoje atsirandančių padarų.

Šis žaidimas yra turtingas savo įvairove - jame rasite tankius miškus, kalvotas pievas, lietaus negaunančias dykumas, ypač sužaliavusias džiungles su aukščiausiais medžiais, iškilusius kalnus, plačiai besidriekiančius vandenynus bei atrasite taigos ir tundros žiemišką žavesį. Galite statyti statinius į aukštą dangų arba keliauti ieškoti naudingųjų iškasenų į tamsius ir baugius urvus su juose knibždančiais padarais. Jeigu jums pasiseks - greitai praturtėsite radę kaimus ar šventyklas su naudingais ir vertingais daiktais skryniose. Žudydami padarus, rinkdami ir grynindami naudingąsias iškasenas gausite patirties taškų ir galėsite išleisti juos pasitobulindami įrankius ir šarvus. Minecraft pasaulis neapsiriboja tik vienu pasauliu - jame dar yra ypač pavojingas Pragaras ir Pabaiga su galingu Pabaigos drakonu.

Kad ir kaip būtų aprašomas šis žaidimas, niekas nepristato žaidimo taip gerai, kaip bandymas žaisti Minecraft. Norėdami jį išbandyti, įsijunkite Demo versiją, leidžiančią žaisti Minecraft 90 minučių (vėliau galima tik įsijungti pasaulį be galimybės jį keisti).

Nusipirkti originalų Minecraft galima tik Minecraft.net svetainėje.

1 komentaras:

  1. Nori būti geriausias ir stipriausias? Nepraleisk progos! Užsuk! IP: 79.98.31.234:28793

    AtsakytiPanaikinti