2013 m. liepos 3 d., trečiadienis

Kaip naudotis resursų paketais?


Kaip naudotis resursų paketais?

Nuo Minecraft 1.6 versijos tekstūrų paketus pakeitė resursų paketai. Kas jie yra ir kam jie reikalingi?

Resursų paketai buvo sukurti artėjant Plugin API. Kaip tekstūrų paketai leido pakeisti žaidimo tekstūras, taip, prieš tai kūrėjams pertvarkius žaidimą, resursų paketai leidžia pakeisti ne tik tekstūras, tačiau ir žaidimo garsus, žaidime naudojamus tekstus, pridėti naujas kalbas, šriftus ir kitus sisteminius Minecraft failus. Resursų paketai leis jų kūrėjams dar labiau pagyvinti Minecraft žaidimą :)

Šis gidas galioja tekstūrų paketams, palaikantiems 1.5.2 versiją.

Kadangi senieji resursų paketai nebėra palaikomi naujojo Minecraft, juos reikia konvertuoti į resursų paketus. Tai labai paprasta padaryti su įrankiu iš Mojang. Jį reikia pasileisti panašiai, kaip Minecraft serverį jar formatu. Paspaudus du kartus arba iš kontekstinio meniu pasirinkus Open with -> Java(TM) Platform SE Binary, atsiveria langelis, prašantis pasirinkti tekstūrų paketus. Pasirinkite savo senus .zip failus su tekstūrų paketais ir spauskite OK. Įrankiui baigus darbą aplanke, kuriame buvo jūsų tekstūrų paketai, rasite {pavadinimas}-converted.zip archyvus. Juos galite sudėti į aplanką .minecraft/resourcepacks ir žaidimas juos atpažins. Pagrdindiniame meniu pasirinkite „Resursų paketai“ ir įsijunkite norimą :) 

Jei sunku rasti savo .minecraft aplanką iš pačios programos pasidarykite nuorodą į texturepacks ant darbalaukio ir pasinaudokite ja :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą